Feyenoord Museum opent haar deuren!

Feyenoord Museum opent haar deuren!

Aan de prachtige monumentale Olympiazijde van het stadion opent het vernieuwde Feyenoord Museum op 18 januari haar deuren. In het thematisch ingerichte museum vormen talloze relikwieën en een indrukwekkende tijdlijn samen de geschiedenis van Feyenoord en het stadion. ​Het splinternieuwe Feyenoord Museum is exclusief te bezoeken als onderdeel van een rondleiding door De Kuip.

In deze stadiontour komen heden en verleden samen wanneer je vanaf het beste veld van Nederland via de oude spelerstunnel het nieuwe Feyenoord Museum betreedt. Het museum vertelt de vele verhalen die van Feyenoord de roemrijke club maken die het vandaag de dag is. Van het eerste landskampioenschap in 1924 tot aan de meest recente bekerwinst in 2016. En van de Kromme Zandweg tot aan de vele historische avonden in De Kuip. ​Elke bezoeker beleeft er een tijdreis door de geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.