Bruidsreportage

Zijn jullie op zoek naar een unieke en originele plek voor een bruidsreportage? Willen jullie als Feyenoordsupporters de mooiste dag van je leven laten vastleggen in het stadion van je favoriete club? Dan is een bruidsreportage in De Kuip echt iets voor jullie!

Voor de duur van negentig minuten is De Kuip voor jullie beschikbaar om een unieke bruidsreportage te laten maken. Als bruidspaar word je samen met jullie eigen fotograaf en eventueel een extra gast begeleid naar de mooiste plekken van het stadion. Zo kunnen er foto’s worden gemaakt op de Business Seats op de tweede ring, met het stadion en het veelbekroonde veld van De Kuip als fraai decor. Of wat te denken van de unieke spelerstunnel? Normaal gesproken alleen toegankelijk voor spelers en stafleden, maar voor bruidsparen wordt op hun mooiste dag graag een uitzondering gemaakt. Een foto op het vak waar je in de weekenden de thuiswedstrijden van Feyenoord beleeft, kan natuurlijk ook.Willen jullie graag foto’s maken langs de lijn en in de dug-out, dan wordt hier een speciale aanvraag voor gedaan. Hierover zullen jullie als bruidspaar na de aanvraag z.s.m. worden geïnformeerd. Het heilige gras blijft heilig, dus het veld van De Kuip is helaas niet beschikbaar voor het maken van foto’s.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.