Relatieontvangst donderdag 8 november

Relatieontvangst donderdag 8 november

Relatieontvangst donderdag 8 november

All Stars komt naar het theater! Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De Kuip Meetings & Events nodigt u graag uit voor een bezoek aan deze voorstelling op donderdag 8 november 2018. Het arrangement is inclusief diner in Brasserie De Kuip.

Feelgood musical
All Stars de musical is een feelgood musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde
voetbaluurtjes op zondagmorgen. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Programma
17:00:
Ontvangst in De Kuip
18:00: Aanvang diner in Brasserie De Kuip
19:15: Vertrek naar het Nieuwe Luxor Theater
19:30: Aankomst in het Nieuwe Luxor Theater
19:45: Zaaldeuren open
20:00: Eerste deel voorstelling ‘All Stars’
21:00: Pauze
21:20: Tweede deel voorstelling ‘All Stars’
23:00: Vertrek vanaf het Nieuwe Luxor Theater naar De Kuip
23:15: Aankomst bij De Kuip en einde avond

Aanmelden
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is de uitnodiging persoonsgebonden. U kunt dus één persoon aanmelden voor deze voorstelling. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. U kunt zich tot woensdag 1 november 2018 aanmelden via onderstaand formulier.