Offerte aanvragen Meer informatie

The Streamers geven afscheidsconcert in De Kuip

Muziekgroep The Streamers geeft op zaterdag 29 mei een afscheidsconcert in De Kuip. Het optreden van de gelegenheidsformatie van achttien Nederlandse artiesten is opnieuw te volgen via een gratis livestream, waarbij kijkers vriendelijk wordt gevraagd om een bedrag naar keuze achter te laten in de fooienpot.

Succesvolle formatie
The Streamers bewezen eerder al een groot succes te zijn met een goed presterende livestream waar ruim 1,2 miljoen mensen naar keken. Ook op Koningsdag trok de groep volle ‘digitale’ zalen (2,5 miljoen kijkers) op het terrein bij Paleis Noordeinde. Aan deze reeks komt nu een einde met het afscheidsconcert in De Kuip.

Kaarten
De livestream van The Streamers start aanstaande zaterdag, 29 mei, om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele deuren van De Kuip open voor de inloop. Bezoekers kunnen backstage meekijken bij de voorbereidingen. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl. Bij het bestellen kunnen mensen een bijdrage achterlaten in de fooienpot van de band. De kaartverkoop is per direct gestart.