Offerte aanvragen Meer informatie

Publieksprijs voor concertreeks Borsato

De concertreeks van Marco Borsato in De Kuip is in de prijzen gevallen. De zanger, die afgelopen zomer vijf keer optrad in het stadion, mocht woensdag een Ticket of the Year-award in ontvangst nemen.

De jaarlijkse Ticket of the Year-verkiezing wordt zowel nationaal als internationaal georganiseerd door Ticketmaster. Websitebezoekers van het ticketverkoop- en distributiebedrijf bepalen wie de prijs voor het beste evenement van het jaar wint. Marco Borsato is de eerste Nederlandse artiest die deze publieksprijs in eigen land wint.

De Ticket of the Year-verkiezing werd dit jaar in 25 landen georganiseerd. De shows van Marco Borsato staan zelfs in de top 5 wereldwijd. Het geeft aan dat de concertreeks in de Rotterdamse poptempel een uniek en onvergetelijk evenement was voor de bezoekers.

Borsato stond in 2019 overigens niet voor het eerst in De Kuip. Ook in 2002 en 2004 konden fans hem aanschouwen in het stadion. De zanger is met veertien concerten in De Kuip aanvoerder van een imposant lijstje artiesten. Zo traden The Rolling Stones tien keer op in het stadion en was U2 zeven keer de hoofdact.