Offerte aanvragen Meer informatie

Kom weer ├ęcht samen in De Kuip!

Dat vanaf 25 september de 1,5 meter-maatregel wordt losgelaten en zitplaatsen tijdens evenementen niet meer verplicht zijn, is uiteraard ook goed nieuws voor De Kuip. We kunnen weer ├ęcht samenkomen in het stadion!

Als gevolg van de gewijzigde coronamaatregelen, die dinsdagavond door het kabinet op een persconferentie bekend werden gemaakt, mogen de buitenlocaties van De Kuip zoals de tribunes weer voor 100% gevuld worden. Voor de zaalcapaciteit in de binnenruimtes geldt nog wel een maximum van 75% bezetting. Daarnaast dienen bezoekers een bewijs te laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd of hersteld zijn van Covid-19. Ook een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur volstaat.

Alle medewerkers van het stadion kijken er enorm naar uit om weer 'live' gasten te ontmoeten. De Kuip is de perfecte locatie voor een personeelsbijeenkomst, een vergadering, sportdag, luxe diner en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan unieke en exclusieve zalen en locaties in het stadion. Wat te denken van bijvoorbeeld de Perszaal, de kleedkamer van Feyenoord en zelfs de spelerstunnel?

Benieuwd naar alle mogelijkheden in De Kuip? Stuur een mail naar salessupport@feyenoord.nl of bel 010-49 29 455.