Johan Cruijff Schaal te bewonderen in De Kuip

Er was een bloedstollende strafschoppenserie voor nodig, maar uiteindelijk was het grote moment daar: aanvoerder Karim El Ahmadi die namens Feyenoord de Johan Cruijff Schaal omhoog mocht houden. De derde Johan Cruijff Schaal uit de clubhistorie heeft de komende tijd zijn standplaats gevonden in De Kuip.

De originele schaal, met een nieuw ontwerp waarin de beeltenis van Johan Cruijff is verwerkt, is de komende tijd te bewonderen op de eerste etage van het Maasgebouw in De Kuip. In de vitrine waar de Johan Cruijff Schaal is geplaatst is eveneens de gouden kampioensschaal te zien die behoort bij het afgelopen landskampioenschap.

Reden genoeg om een bezoek te brengen aan De Kuip! Combineer je bezoek met een rondleiding of een heerlijke lunch in Brasserie De Kuip.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.