Offerte aanvragen Meer informatie

Deze Oranje-selectie maakt zich op voor uitverkochte Kuip

Bondscoach Ronald Koeman heeft 23 spelers opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland (in De Kuip) en Wit-Rusland. Hij moest enkele spelers teleurstellen, maar zag ook een speler terugkeren na blessureleed.

Kom jij volgende week naar deze kraker in De Kuip? Neem dan even de bezoekersinformatie door!

Donny van de Beek is volledig fit en daardoor terug in de definitieve selectie, waar Tonny Vilhena, Justin Kluivert, Terence Kongolo, Wout Weghorst, Hans Hateboer, Davy Pröpper en Jeroen Zoet juist een teleurstelling te verwerken kregen. De laatste twee zijn er niet bij vanwege blessures, maar de anderen zijn de afvallers uit de voorselectie.

Voor Feyenoorders Steven Berghuis en Kenneth Vermeer is het extra bijzonder dat ze deel uitmaken van de definitieve selectie. Het duo mag daardoor namelijk hopen op speelminuten in de ‘eigen’ Kuip. Volgende week donderdag (10 oktober) speelt het Nederlands elftal namelijk in een uitverkocht stadion tegen Noord-Ierland, dat samen met Duitsland aan kop gaat in Groep C van de EK-kwalificatie.

Zondag 13 oktober ontmoet Oranje, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft dan Duitsland en Noord-Ierland, Wit-Rusland. De wedstrijd in het Dinamo Stadion in Minsk vangt om 19:00 uur plaatselijke tijd (18:00 uur in Nederland) aan.

Definitieve selectie Nederlands elftal:
Patrick van Aanholt 
Nathan Aké 
Ryan Babel 
Donny van de Beek
Steven Berghuis 
Steven Bergwijn 
Marco Bizot 
Daley Blind
Jasper Cillessen 
Memphis Depay  
Virgil van Dijk 
Denzel Dumfries
Frenkie de Jong 
Luuk de Jong 
Matthijs de Ligt
Donyell Malen
Quincy Promes
Marten de Roon 
Kevin Strootman
Joël Veltman
Kenneth Vermeer
Stefan de Vrij 
Georginio Wijnaldum