Offerte aanvragen Meer informatie

De herfstvakantie vier je met een Kidstour in De Kuip

Het nieuwe schooljaar is nog redelijk pril, maar de volgende vakantie staat alweer bijna op de stoep: de herfstvakantie! En waar kunnen kinderen dit nu beter vieren dan in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip!
Stap in de schoenen van de spelers
Zo kunnen kinderen tijdens de vakantie bijvoorbeeld in de schoenen staan van Steven Berghuis door via de spelerstunnel het zo geroemde veld van De Kuip te betreden. Ze wanen zich even de trainer van Feyenoord als zij de plek van Jaap Stam innemen in de dug-out of speel een journalist en zit in de zaal waar de persconferenties worden gegeven.

Interactief 
De Kidstour brengt kinderen samen met een enthousiaste gids in 90 minuten langs plekken die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor de spelers en de trainer. De Kidstour is naast leerzaam ook nog eens interactief. Alle kinderen ontvangen een Feyenoord-keycord, Feyenoord-pen en een speurboekje met daarin leuke vragen over De Kuip. De antwoorden op die vragen zijn uiteraard terug te vinden gedurende de rondleiding.

Kameraadjes gaan gratis
Kinderen vanaf zes jaar die lid zijn van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes hebben recht om eenmaal gratis de Kidstour te volgen! Meer informatie over de Kidstour en over het bestellen van kaarten is te vinden via deze link.
4c19e7f1fd28f36c8b17fd7e0fc7bc12_2000_2000.jpg