Dagje uit naar Rotterdam? Vergeet dan het mooiste Stadion van Nederland niet!

Maak kennis met de meest bijzondere plekken van De Kuip. Neem deel aan een Stadiontour en voel dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat of de mooie geschiedenis van Feyenoord tot je neemt in het Feyenoord Museum. Bij een compleet dagje uit mag een heerlijke lunch in Brasserie De Kuip natuurlijk niet ontbreken, deze is bij te boeken bij een Stadiontour of één van de andere tours.

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Je kunt direct reserveren via www.dekuip.nl/stadiontour

Ben je 65 jaar of ouder?

Sinds kort hanteren wij een 65+ korting voor deze doelgroep. Vul hiervoor de code 65plus in tijdens het bestelproces.

Ben je een rolstoelgebruiker of slecht ter been?

Neem dan deel aan de Mindervaliden tour op donderdag. Deze rondleiding duurt zestig minuten, voert je langs de meest bijzondere plekken in het stadion en sluit alleen de niet te bereiken plekken van het stadion uit. Hierdoor is een optimaal bezoek aan De Kuip gegarandeerd en is er zelfs ruimte om bij verschillende plekken extra tijd te spenderen. Kijk voor meer informatie of om direct te reserveren op www.dekuip.nl/mindervaliden-tour

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.