Brasserie De Kuip met afvaardiging naar Kralingse Bos Diner

Een unieke culinaire ervaring op één van de mooiste plekken van Rotterdam. Dat is het Kralingse Bos Diner. Twintig van de bekendste Rotterdams chefs koken op 15 en 16 september een vijf-gangen-benefietdiner voor de Dirk Kuyt Foundation, waaronder Paul Witsiers en Martijn Visser van Brasserie De Kuip.

Het Kralingse Bos Diner is een initiatief van Chung Wai Liu (Restaurant Chung), Marco Somer (De Harmonie) en Merijn Sips (Café Rotterdam). Zij brengen 20 Rotterdamse chefs samen in het Kralingse Bos, waar speciaal voor deze gelegenheid een eenmalig buitenrestaurant wordt gerealiseerd op het strand aan de Kralingse Plas. Chefkok Paul Witsiers en zijn collega Martijn Visser van Brasserie De Kuip zijn hier tevens bij aanwezig. De opbrengst van het diner gaat naar de Dirk Kuyt Foundation, die sportevenementen steunt en organiseert voor mensen met een beperking. Meer informatie over het Kralingse Bos Diner is te vinden op www.kralingsebosdiner.nl.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.