Offerte aanvragen Meer informatie

Borsato legt record vast in spelerstunnel De Kuip

Marco Borsato is sinds afgelopen zomer recordhouder als het gaat om concerten in De Kuip en dat moest uiteraard worden vastgelegd. Daarom trok de artiest dinsdag naar het stadion waar hij liefst veertien optredens gaf.

De schilder die het optreden van Rammstein én de meest recente concertreeks van Marco Borsato op de muur van de spelerstunnel vereeuwigde, hoefde dit namelijk niet alleen te doen. Hij kreeg namelijk hulp van de recordhouder zelf.

‘Hier staan blijft toch wel bijzonder, hoor,’ bekende Borsato toen hij de spelerstunnel betrad. Hij griste direct zijn telefoon uit zijn broekzak om zijn Instagram-volgers met een livevideo te laten weten waar hij was. ‘Een aantal jaar geleden stond ik hier ook en mocht ik mijn handtekening op de muur zetten, naast mijn eigen beeltenis. Maar wat ben ik trots dat ik hier nu als recordhouder sta!’

Met veertien concerten in De Kuip is Borsato de aanvoerder van een imposant lijstje artiesten. Zo traden The Rolling Stones tien keer op in het stadion. U2 was zeven keer de hoofdact, Bruce Springsteen gaf zes concerten.