Offerte aanvragen Meer informatie

Boek nu een eindejaars- of nieuwjaarsevenement in De Kuip

De langste dag van 2019 ligt nog voor ons, maar organisatoren van evenementen weten dat rond deze tijd van het jaar de locatie voor het eindejaarsevenement geboekt moet worden. Want iedereen wil tijdens de donkere dagen toch schitteren met een parel van een zaal?

De Kuip is de meest unieke evenementenlocatie voor 50 tot 2500 personen! Maar wat te doen als zo meteen honderden bedrijven in dezelfde eindejaarsperiode hun event willen plannen? Juist! Dan loont het tijdig beslissen.

Uniek
Een eindejaars- of nieuwjaarsevenement in De Kuip is een beleving op zich. Samen feestelijk terugblikken op een mooi jaar en/of met een gezonde dosis energie het nieuwe jaar in gaan staat centraal. Hierbij draait het om samenzijn en het creëren van het ultieme teamgevoel. Daar mag geen medewerker bij ontbreken. De iconische Kuip, het huis van Feyenoord, brengt dit gevoel naar ‘the next level’.

Zalen met elk een eigen karakter
Met haar ruim 15.000 vierkante meter aan verhuurbare ruimte heeft het stadion de geschikte locaties met elk een eigen karakter voor iedere gewenste eindejaars- en nieuwjaarsevenement. Van een winter wonderland in de gemoedelijke boardroom tot een uitbundig bedrijfsfeest in de authentieke Van Zandvlietzaal, alles kan! De Kuip verwelkomt jaarlijks circa een half miljoen bezoekers en vierde dit voorjaar haar 82ste verjaardag. Als ergens kennis en ervaring zit dan is het in het stadion op Zuid.

Sfeervol
Het stadion, bekend van zijn ongeëvenaarde voetbalsfeer: dat is De Kuip! Neem die sfeer mee naar uw event. In De Kuip  komen mensen samen, al bijna een eeuw lang. Vier je het evenement in een kleiner gezelschap? Geen probleem! Vanwege de flexibel in te delen zalen biedt het stadion plek aan groepen vanaf 20 personen. In combinatie met uitstekende hospitality en gratis parkeren voor de deur is De Kuip uitstekend geschikt voor sfeervolle evenementen waar u naar op zoek bent in deze tijd van het jaar.

Met Kerst leiden alle wegen naar huis. In de dagen rondom de feestdagen naar De Kuip. Begroeten wij u binnenkort in het mooiste stadion van Nederland? Vraag een offerte aan bij De Kuip Meetings & Events. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!