Bezoekersinformatie Nederland – Luxemburg

Komende vrijdag speelt het Nederlands elftal de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg in De Kuip. De wedstrijd vangt om 20.45 uur aan. Graag attenderen we bezoekers op een aantal belangrijke zaken.

OnsOranjePark

Het OnsOranjePark is gesitueerd binnen de hekken van De Kuip, op de Stadionzijde en is vrij toegankelijk voor alle Oranje supporters. Op het OnsOranjePark vind je diverse activiteiten, muziek en eten & drinken Het is dé plek om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

Het OnsOranjePark is geopend van 18.45 tot 20:30 uur. De toegang is gratis.

E-tickets

Heb jij een e-ticket? Vergeet deze dan niet te printen. Doe dit op blanco papier en pas het formaat (A4) niet aan. Als je meerdere tickets hebt besteld, moet je deze afzonderlijk downloaden en printen. De barcode op het e-ticket geeft éénmaal toegang! Daarna verliest deze zijn geldigheid. Fraude hiermee is in strijd met de KNVB standaardvoorwaarden en wordt bestraft.

Vervoersinformatie

De infrastructuur rondom Stadion Feijenoord is niet optimaal om alle verkeersstromen op gang te houden vóór, maar vooral ook ná de wedstrijd. Houd daarom rekening met extra reistijd en wachttijden bij het verlaten van het stadiongebied na afloop van de wedstrijd. Reizen per openbaar vervoer is de beste optie en daarmee draag je ook bij aan ontlasting van het wegennet. Lees hieronder meer over het vervoer richting Stadion Feijenoord.

Auto

P1, P2 of P6
Heb je een parkeerkaart voor P1, P2 of P6? Neem dan op de A16 afslag 24 Feijenoord. Volg de aanwijzingen IJsselmonde Feijenoord Havens 1000-1200 en vervolgens de borden naar de parkeerterreinen. Er is geen parkeerkaartverkoop op de wedstrijddag bij deze terreinen. De terreinen zijn exclusief gereserveerd voor parkeerkaarthouders.

P3/4, P5 en P8
Heb je een parkeerkaart voor P3/4, P5 of P8? Neem dan op de A16 afslag 25 Capelle a/d IJssel. Volg de afslag Rotterdam Centrum en na 300 meter de borden P-De Kuip. 

Er is geen parkeerkaartverkoop op de wedstrijddag bij deze terreinen. De terreinen zijn exclusief gereserveerd voor parkeerkaarthouders.

P-Beverwaard
Heb je een parkeerkaart voor P-Beverwaard? Je reist dan gratis met tramlijn 23 vanaf Beverwaard in tien minuten naar het stadion en weer terug. Vanaf 16.15 uur is P-Beverwaard geopend.

Er is geen parkeerkaartverkoop bij P-Beverwaard op de wedstrijddag. Het terrein is volledig uitverkocht in de voorverkoop.

P-Ahoy
Voor € 10,00 kun je een parkeerkaart (inclusief busreis) kopen voor P-Ahoy. Vanaf P-Ahoy rijdt elke 10 minuten een buspendel van en naar de Kuip. De pendel gaat vanaf 16:00 uur rijden richting stadion en rijdt tot 00:30 uur richting P-Ahoy. Voor P-Ahoy zijn nog kaarten te koop: http://www.ticketmaster.nl/event/189291.

Mindervaliden

Mindervaliden kunnen op vertoon van hun landelijke mindervalidenkaart gratis parkeren op P7.

Geen parkeerkaart
De parkeerterreinen in de directe omgeving van het stadion zijn allemaal exclusief gereserveerd voor parkeerkaarthouders. Heb je geen parkeerkaart, dan adviseren we het gebruik van het Openbaar Vervoer.

 

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.