Bezoek De Kuip tijdens Museumnacht010!

Speciaal voor de Museumnacht010, 3 maart aanstaande, opent De Kuip van 20.00 tot 01.00 uur haar deuren aan de Olympiazijde.

In de monumentale Olympiahal zijn in samenwerking met museum Boijmans van Beuningen deze avond bijzondere voetballen ten toon gesteld. Deze voetballen zijn  geleend van het Wereldmuseum en uit het eigen depot. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het Feyenoord Museum te bezoeken en de enorme wandschilderingen van Dolf Henkes te bekijken in de Van Zandvlietzaal.

Passe-partouts voor de museumnacht zijn voorafgaand aan de nacht te koop via https://www.museumnacht010.nl/. De gekochte voucher moet tijdens de  Museumnacht ingewisseld worden voor een polsbandje. Het polsbandje is het geldige toegangsbewijs tot alle locaties in de Rotterdam. Voor het eerst is De Kuip ook inwisselpunt. De Museum bus stop pal voor de ingang van De Kuip aan de Olympiazijde. Met deze bus staat in verbinding met de andere musea in de stad.

Tot slot is er de gelegenheid om in De Vereeniging iets te drinken.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.