Offerte aanvragen Meer informatie

Welkom op je eigen festivalterrein

Gezellige zithoekjes, feestelijke lichtjes en een foodmarket; wie jouw evenement betreedt waant zich volledig in festivalsfeer. Laat het feest maar beginnen.

De gasten lopen binnen en kijken hun ogen uit. De imposante Kuip is veranderd in een festivalwalhalla. Fleurig geklede dames delen welkomstdrankjes uit en de dj zorgt voor bijpassende beats. Dít is de sfeer die je wenst op een corporate event.

Wat festivals zo leuk maakt is dat het speels en verrassend is. Een inspirerende en informerende aftrap vanaf de tribunes in De Kuip, lekker meezingen met de leukste hits in de karaokebus, je vermaken tijdens de workshop beatboxen in de spelerstunnel of ‘lachen is de oplossing’ op de heilige grasmat.

Ontspannen en genieten staan centraal. Hapjes en drankjes zijn in overvloed te verkrijgen. De cateringservice van het stadion heeft goed geluisterd naar jouw wensen. De foodmarket is voorzien van diverse gerechten. Van pulled pork tot visgerechten, op dit evenement komen je gasten niets tekort.

In de gezellige zithoekjes wordt gegeten, gedronken en gelachen. Een paar meter verderop gaan de voetjes van de vloer. Het zonnetje breekt door. Dit is ultiem geluk met zakelijke relaties in De Kuip.

Jouw eigen festival in De Kuip? Meer informatie vind je op deze pagina.