Mobiliteit Monster Jam

Mobiliteit Monster Jam

Mobiliteit Monster Jam

Lees hieronder alles over de bereikbaarheid van Monster Jam in De Kuip op 30 juni 2018. Plan je reis en houd rekening met extra reistijd zodat je niets van de show mist!

Auto
Kom je met de auto, houdt er dan rekening mee dat er in de directe omgeving van het stadion zeer beperkt kan worden geparkeerd. Om lange wachttijden en het zoeken naar een parkeerplaats te voorkomen, raden wij je aan om vooraf hier een parkeerkaart te kopen. Op deze manier ben je vooraf verzekerd van een parkeerplek. Download hier de plattegrond met parkeerterreinen.


Trein
In verband met werkzaamheden aan het spoor, rijden er geen treinen tussen Dordrecht en Rotterdam Centraal. Er zullen geen treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Vanaf Rotterdam Centraal rijdt tramlijn 23 rechtstreeks naar het Stadion. De RET zet op deze lijn extra trams in.

Tram/bus/metro
De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Deze lijn rijdt versterkt. Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion.

Reis je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heb je in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig. Op de website van de RET kun je terecht voor de verkooppunten, een deur-tot-deur reisadvies, de meest actuele dienstregelingen en meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Als je een parkeerkaart hebt gekocht voor het parkeerterrein P Beverwaard, dan kun je op vertoon van je toegangsticket (in combinatie met je parkeerticket!) gratis op de tram stappen.