Mobiliteit Monster Jam

Mobiliteit Monster Jam

Mobiliteit Monster Jam

Lees hieronder alles over de bereikbaarheid van Monster Jam in De Kuip op 30 juni 2018. Plan je reis en houd rekening met extra reistijd zodat je niets van de show mist!

Auto
Ben je nog niet in het bezit van een parkeerkaart voor Monster Jam? Koop hier je parkeerkaarten. Op deze manier ben je vooraf verzekerd van een parkeerplek. Houd er rekening mee dat er geen parkeerplaats rond het stadion beschikbaar is i.v.m. de locatie van de Pit Party. Download hier de plattegrond met parkeerterreinen.


Trein
Je reist naar Rotterdam Centraal, om daar over te stappen op tram 23 naar halte Stadion Feijenoord. Deze lijn rijdt versterkt, zodat je niet lang op de tram hoeft te wachten bij Rotterdam Centraal. Vanwege werkzaamheden kan de trein helaas niet stoppen bij het Stadion.

Tram/bus/metro
De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Deze lijn rijdt versterkt. Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion.

Reis je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heb je in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig. Op de website van de RET kun je terecht voor de verkooppunten, een deur-tot-deur reisadvies, de meest actuele dienstregelingen en meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Als je een parkeerkaart hebt gekocht voor het parkeerterrein P Beverwaard, dan kun je op vertoon van je toegangsticket (in combinatie met je parkeerticket!) gratis op de tram stappen.