Meetings & Events
Unieke locatie
10 tot 2.500
Flexibele ruimtes
Goede bereikbaarheid

Meetings & Events

De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke locatie voor al jouw evenementen! Een congres, feest, vergadering of beurs: alles is mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op je wensen, denken mee en nemen zorgen uit handen.

Voordelen

  • 15 moderne én authentieke zalen.
  • Een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten.
  • 1.000 gratis parkeerplaatsen direct voor de ingang.
  • Exclusieve locaties zoals het heilige gras of de legendarische spelerstunnel.
Download brochure

Congres

Kennis delen, dat is waar het om draait bij een congres. De manier waarop je dat wilt doen, is volledig aan jou. Wil je grote gezelschappen in één keer informeren? Verdeel je, je gasten liever over verschillende kleine groepjes? Of wil je een combinatie van plenaire en deelsessies? In De Kuip is het, dankzij de grote diversiteit aan ruimtes, allemaal mogelijk.

Lees meer 

 

Vergadering

Wil je brainstormen of juist knopen doorhakken? Wat het doel van je vergadering ook is, De Kuip is de frisse omgeving die kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën, die jou en jouw bedrijf verder helpen. De Feyenoord Business Unit, het Feyenoord Museum of het Perscentrum; het is heel
wat anders dan een vergadering in een vertrouwde kantooromgeving.

Lees meer 

 

Evenement

De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke locatie voor al uw evenementen! Denk, naast onze zalen, eens aan de exclusieve locaties die De Kuip zo uniek maken: de legendarische spelerstunnel, de perszaal, de tribune, de kleedkamers en in de maand juni eveneens het heilige gras van de mooiste grasmat van Nederland. Het veld en stadion lenen zich uitstekend voor activiteiten zoals een voetbaltoernooi of een bootcamp.

Lees meer 

 

Feest

Of het nu het jaarlijkse personeelsfeest is, een bedrijfsjubileum of een groot publieksevenement; wie een feest geeft, wil dat alle bezoekers het naar hun zin hebben. Dankzij de inspirerende omgeving, onbegrensde mogelijkheden en optimale service en flexibiliteit van onze medewerkers weet je bij De Kuip één ding zeker: jouw gasten zullen zich het feest nog lang heugen.

Lees meer 

 

Beurs

Ruimte. Dat is het sleutelwoord bij het organiseren van een beurs. Hoe groot of klein jouw beurs ook is, de standhouders moeten voldoende ruimte hebben om hun producten en/of diensten te kunnen presenteren en de bezoekers moeten genoeg bewegingsvrijheid hebben om alles te kunnen bekijken. Bij De Kuip ben je daar, dankzij de flexibel in te delen zalen, altijd van verzekerd.

Lees meer 

 

Teambuilding

Wilt u meer dan een standaard teambuildingactiviteit of -uitje? Dan moet u in De Kuip zijn! Speciaal voor u, uw collega’s en/of vrienden hebben we uiteenlopende en originele activiteiten samengesteld, zoals abseilen, een voetbalclinic of een Communicatie Clinic in het Perscentrum.

Lees meer 

 

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?

Stuur bericht

Wilt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden in De Kuip? Vul dan onderstaand contactformulier in.