360 tot 2500 personen

Exclusieve locaties

Iedere ruimte in De Kuip heeft zijn eigen charme. De zalen aan de Olympiazijde kenmerken zich door nostalgie en de prachtige industriële uitstraling, terwijl de ruimten in het Maasgebouw u meteen laten voelen dat Feyenoord en De Kuip onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar er zijn plekken in het stadion die net even wat meer bieden. Plekken waar normaal gesproken alleen maar spelers of trainers komen. Plekken die uw evenement dat extra tintje geven, waarmee u kunt scoren.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop in de kleedkamer? Op de plaats waar normaal gesproken de spelers luisteren naar de trainer, geeft u een motiverende presentatie om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Ook zeer exclusief en bijzonder: een lunch in de prachtig beschilderde spelerstunnel. In deze mytische tunnel, waar de grootste voetballers ter wereld doorheen liepen vlak voordat ze via de trap het veld van De Kuip betraden, geniet u van het door uzelf samengestelde assortiment hapjes en drankjes.

Maar de allermooiste plaats voor uw evenement is natuurlijk het veld van De Kuip. Een borrel, feest of actief evenement op het heilige gras is een ervaring die u voor altijd zal bijblijven. Lees hier meer over De Kuip Meetings & Events.

Eigenschappen

  • - Toegang tot exclusieve locaties, zoals;
  • - het veld van De Kuip
  • - de spelerstunnel
  • - de kleedkamers
  • - Een ervaring die bijblijft
  • - Groot keur aan mogelijkheden

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.