200 tot 330 personen

Brasserie De Kuip

Even een drankje nuttigen of zakelijk lunchen met relaties: Brasserie De Kuip is de ideale locatie. Op de eerste verdieping van het Maasgebouw kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Daarnaast is Brasserie De Kuip perfect te koppelen aan een congres, vergadering of ander evenement.

Luxe broodjes, bitterballen, heerlijke vis- of vleesgerechten of een warm buffet; het is een kleine greep uit het gevarieerde culinaire assortiment dat Brasserie De Kuip te bieden heeft. Onze professionele medewerkers doen er alles aan om uw bezoek tot een succes te maken. Er wordt gewerkt met de beste kwaliteitsproducten om u een zo hoog mogelijk culinair niveau aan te bieden. Naast de brasserie heeft De Kuip een eigen catering afdeling die elk evenement tot een succes maakt.

Opstelling Capaciteit
Bioscoop -
Cabaret -
Carré -
School -
U-vorm -
Receptie 250
Diner (sit-down) 200
Diner (buffet) 200
Feest 250

Informatie aanvragen

Lees meer over de mogelijkheden bij De Kuip

Eigenschappen

  • - Geschikt voor recepties / borrels / feesten / lunches en diners
  • - Catering op maat
  • - Parkeren voor de deur
  • - Toegankelijk voor invaliden
  • - Gratis wifi

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.