Road2TheWorld

Ondernemersevenement voor 343 personen

Ondernemers die alles wilden weten over ondernemen over de grens waren op hun plek in De Kuip, waar de Kamer van Koophandel speciaal voor hen het evenement Road2TheWorld had georganiseerd. De onafhankelijke dienstverlener verwelkomde in totaal 343 bezoekers, die op de volledige tweede etage van het Maasgebouw konden deelnemen aan allerlei sessies die als doel hadden om hun kennis te verbreden.

“De locatie – en dan met name de parkeergelegenheid, de bereikbaarheid en de catering – werden als zéér goed gewaardeerd”
Michiel Poppelier, Kamer van Koophandel

De middag werd afgetrapt op een bijzondere locatie: de Business Seats op de tweede ring van het stadion, waar Jort Kelder een sessie leidde die voor veel interactie met de aanwezigen zorgde. ‘Het was een goede keuze om de opening daar te laten plaatsvinden’, zegt Michiel Poppelier, marketeer bij de Kamer van Koophandel en medeverantwoordelijk voor de organisatie van het evenement. ‘De Business Seats hebben een mooie, zakelijke uitstraling en doordat Jort Kelder dicht op de tribune stond, kreeg het geheel, ondanks het grote en imposante stadion, toch een intiem karakter.’

Na de opening verspreidden de aanwezigen zich over de verschillende zalen van De Kuip voor presentaties, kennissessies en een informatiemarkt. Er was zelfs een tv-studio ingericht voor het programma Studio KvK Live, waar diverse ondernemers met elkaar in discussie gingen over alles wat met ondernemen in het buitenland te maken heeft. De dag werd afgesloten met een borrel, waar naast drankjes ook diverse hapjes werden geserveerd aan de bezoekers. 

Zowel de Kamer van Koophandel als de bezoekers verlieten met een tevreden gevoel De Kuip. Poppelier: ‘Niet alleen inhoudelijk, maar ook organisatorisch was het een goed evenement. We hebben al vaker evenementen in De Kuip gehouden en net als toen was de samenwerking met het personeel ook nu weer prima. Onder onze gasten hebben we een evaluatie gehouden en zij hebben het evenement overall gewaardeerd met een cijfer boven de 8. Dat is echt heel goed. De locatie – en dan met name de parkeergelegenheid, de bereikbaarheid en de catering – werden zelfs als zéér goed gewaardeerd. Dat toont aan dat onze keuze voor De Kuip voor dit evenement de juiste was.’

Ook een evenement organiseren?