Première-party ‘Het Geheim van Sophia II

Premièrefeest voor 200 kinderen

Was het Hilversum, Hollywood of toch Brasserie De Kuip? Op 30 maart 2016 was het even niet duidelijk, want de eetgelegenheid op de eerste etage van het Maasgebouw stond vol met filmsterren op een heuse première-party. Iets daarvoor was ‘Het Geheim van Sophia II’ in Pathé De Kuip in première gegaan: een spannende film voor en door het Sophia Kinderziekenhuis.

“Mede dankzij de mensen van De Kuip voelden de kinderen zich een echte filmster”
Annelies Blom, Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

In een sfeer die de allure had van een Oscar-uitreiking kwamen driehonderd kinderen, medewerkers en acteurs samen voor een spetterend feest, compleet met een optreden van DJ-duo RockInSound en een optreden van Clifford Thomas, de zanger van de titelsong van de film.

‘Het was een geweldige avond’, zegt Annelies Blom van het Sophia Kinderziekenhuis. ‘Alles was perfect geregeld door de mensen van De Kuip. Het was écht een première-feest  zoals een première-feest hoort te zijn: met veel glitter en glamour. Doordat de mensen van De Kuip super hebben meegedacht met ons hebben we er samen een dag van kunnen maken waarop de kinderen zich een echte filmster voelden!’

Ook een evenement organiseren?