Monster Jam in De Kuip

Modder en trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo.

Op zaterdag 2 juli was De Kuip voor de eerste keer het toneel van de grootste en meest spectaculaire motorsportshow ter wereld: Monster Jam! Even geen strak gemaaide mat en voetballers, maar modder en trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo.

“We zijn blij met de samenwerking met De Kuip”
Matt Boldys, Director International Marketing & Sales Feld Motor Sports, Feld Entertainment.

Ruim 500 ladingen modder waren er voor nodig om het veld van De Kuip tijdelijk om te toveren tot een uitdagend terrein voor gigantische Monster Jam trucks met namen als ‘Grave Digger’, ‘El Toro Loco’ en ‘Blue Thunder’. En het was de moeite van de metamorfose meer dan waard om de meer dan 30.000 bezoekers te laten genieten van de races, wheelies, donuts en backflips. De spectaculaire motorsportshow werd voorafgegaan door de Monster Jam Pit Party. Fans kregen hier de mogelijkheid om de gigantische monstertrucks van dichtbij te bekijken, de coureurs te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Rond het stadion waren verschillende activiteiten voor jong en oud. 
 


 

'De afgelopen Monster Jam show was een buitengewoon event, door vakmanschap van onze drivers maar ook door de betrokkenheid van de fans. De Nederlandse fans horen bij de beste ter wereld. Deze eerste editie van Monster Jam in Rotterdam was een succes en we zijn blij met de samenwerking met De Kuip en de lokale overheden. Monster Jam is nu meer dan 10 jaar in Nederland en onze fans en partners blijven ongelofelijk enthousiast. We kijken er naar uit verder te bouwen aan het succes van het merk en met enkele verbeteringen blijven we er naar streven om de beste familie entertainment voor onze Nederlandse fans te bieden. We zijn enthousiast over de toekomst van Monster Jam in Rotterdam!', aldus Matt Boldys, Director International Marketing & Sales Feld Motor Sports, Feld Entertainment.
 

Ook een evenement organiseren?