Fiscale Bedrijvendag 2018: studenten komen samen in De Kuip

Zo’n 300 topfiscalisten in spé kwamen op vrijdag 9 februari naar voetbal- en evenemententempel De Kuip voor de Fiscale Bedrijvendag 2018. Het doel: een brug slaan tussen praktijk en theorie. In een relaxte en sfeervolle setting hadden de studenten onder meer één-op-één contact met mensen uit het bedrijfsleven. Het laagdrempelige evenement was volgens organisator Nikola Djankov van R.F.V. Christiaanse-Taxateur wederom een groot succes.

“De Kuip is gewoon een icoon. Als Feyenoord-fan wist ik dit al, maar het maakte me trots dat de deelnemers dit ook zagen.”
Nikola Djankov

De Fiscale Bedrijvendag wordt al jarenlang georganiseerd in De Kuip. ‘En steeds wordt de samenwerking met het personeel van De Kuip een stukje scherper’, aldus Djankov. ‘Ook voorafgaand aan deze editie hebben we flink kunnen sparren. Ze waren heel eerlijk tijdens de verschillende één-op-één contactmomenten in de voorbereiding.’ Die overlegmomenten leidden tot een uitgebreid programma voor de deelnemers aan de Fiscale Bedrijvendag.

Grootse aanpak
De studenten kregen een divers programma voorgeschoteld in de verschillende zalen van het stadion. Zo kregen de studenten in de ochtend de kans om individuele gesprekken te voeren met toonaangevende kantoren in één van de vele Business Units of een plenaire sessie te volgen in de Puck van Heelzaal. Ter afsluiting van het ochtendprogramma vond er een driegangenlunch plaats in de Van Zandvlietzaal, waar 30 chique gedekte tafels stonden. In de middag volgden de fiscale talenten workshops in zeven zalen, waarna ze de leerzame dag afsloten met een recruitmentborrel. 

Iconisch
Organisator Djankov kijkt dan ook tevreden terug op de dag. ‘De studenten en bedrijven die te gast waren op het evenement waren onder de indruk.’ Het stadion had daar een belangrijke rol in. ‘De Kuip is imposant, heeft karakter en natuurlijk een mooie geschiedenis. Veel deelnemende bedrijven die van de Amsterdamse Zuidas kwamen deden van tevoren een beetje lacherig over de locatie, maar achteraf vonden ze het stiekem prachtig. De Kuip is ook gewoon een icoon. Als Feyenoord-fan wist ik dit al, maar het maakte me trots dat de deelnemers dit ook zagen.’

Bekijk hieronder de aftermovie van de Fiscale Bedrijvendag 2018:


Video en foto's: Beeldspraak.tv

Ook een evenement organiseren?