Achmea Leidinggevendendag

Personeelsdag voor 160 personen.

Dat De Kuip een multifunctionele evenementenlocatie is, werd eens te meer bewezen op de jaarlijkse leidinggevendendag van Achmea. Liefst 160 leidinggevenden kwamen samen op het Van Zandvlietplein. De verzekeraar stelde in samenwerking met De Kuip een gevarieerd programma samen, waarbij gebruik werd gemaakt van de vele facetten die het stadion te bieden heeft.

“De bezoekers beoordeelden het evenement met een 8.1. Een prachtige score.”
Ingrid van Zandvoort, Achmea

De dag was opgedeeld in verschillende fases die geheel in stijl met sporttermen werden aangeduid. Zo werden de gasten in de ‘voorbeschouwing’ ontvangen met koffie, werd tijdens de ‘persconferentie’ geluisterd naar de directie van Achmea in de perszaal en bij het onderdeel ‘toernooi’ kon er gekozen worden uit verschillende activiteiten. Zo kon men onder meer abseilen vanaf vak KK op de tweede ring van De Kuip of een voetbalclinic volgen van oud-Feyenoordspeler Mike Obiku. De traditionele derde helft werd 'gespeeld' in Brasserie De Kuip.

‘Het was een geweldige dag’, vertelt Ingrid van Zandvoort, Manager Directiebureau van Achmea. ‘Dat bleek ook wel uit de evaluatie. Twee dagen na het evenement hebben we een tevredenheidsonderzoek verstuurd naar alle aanwezigen, waar onder meer ook de locatie kon worden beoordeeld, en daar kwam een 8.1 als cijfer uit. Een prachtige score. Daarnaast was de samenwerking met de mensen van De Kuip ook uitstekend. Er is enorm goed met ons meegedacht en alles wat we hadden afgesproken klopte ook tijdens het evenement. Tot slot nog een groot compliment naar de catering. We hebben heerlijk kunnen eten en drinken met z’n allen. Kortom: een topdag!’  

Ook een evenement organiseren?