5 jaar 'Zorgboulevard'

Variatie was de sleutel van dit succesvolle evenement

De viering van ´5 jaar Zorgboulevard´ in De Kuip werd een prachtige reis door de tijd voor medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis. In een sfeervol decor was er voor ieder wat wils.

“'Iedereen vond het fantastisch. We zijn een echt ziekenhuis en dit gaf bij iedereen een gevoel van trots!' ”
Marjolein van Asperen

Zo´n vijftienhonderd medewerkers kwamen op een mooie juni-avond oren en ogen te kort. In diverse zalen van het Maasgebouw traden bands op, een DJ, een pianist en medewerkers toonden zelf hun muzikale kwaliteiten tijdens de karaokeshow: the Voice of Maasstad. Variatie was de sleutel van dit succesvolle evenement. Zo werd er ook een beroep gedaan op de lachspieren tijdens drie improvisatieshows van het cabaretduo MIER. 'De viering van '5 jaar Zorgboulevard' was geweldig en dat hebben we mede te danken aan medewerkers van De Kuip die in de aanloop zo goed meedachten aan de vormgeving van dit feest, en dat is uitstekend gelukt', aldus Marjolein van Asperen, evenementenmedewerker van het Maasstad Ziekenhuis.

Het hoogtepunt volgde middernacht toen de feestgangers plaats namen op de business seats in het stadion. Acht minuten lang genoten zij van een spectaculaire lasershow waarin prachtige beelden van de historie van het Maasstad Ziekenhuis de revue passeerden en de Raad van Bestuur uitgebreid de medewerkers bedankten voor hun inzet. De lasershow was een unieke belevenis in De Kuip met een onuitwisbare indruk. 

 

Ook een evenement organiseren?