Offerte aanvragen Meer informatie

Je komt samen in De Kuip

De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke locatie voor al jouw evenementen! Een congres, feest, vergadering of beurs: alles is mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op je wensen, denken mee en nemen je zorgen uit handen.
  • De meest exclusieve locaties, zoals het veld of de spelerstunnel 
  • 17 flexibel in te delen zalen
  • Een evenement volledig op maat
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Combineer een evenement met een rondleiding
  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur
Zalen & Ruimtes Bekijk de brochure

Congres

Kennis delen, dat is waar het om draait bij een congres. De manier waarop je dat wilt doen, is volledig aan jou. Wil je grote gezelschappen in één keer informeren? Verdeel je, je gasten liever over verschillende kleine groepjes? Of wil je een combinatie van plenaire en deelsessies? In De Kuip is het, dankzij de grote diversiteit aan ruimtes, allemaal mogelijk.
 
Lees meer

Feest

Of het nu het jaarlijkse personeelsfeest is, een bedrijfsjubileum of een groot publieksevenement; wie een feest geeft, wil dat alle bezoekers het naar hun zin hebben. Dankzij de inspirerende omgeving, onbegrensde mogelijkheden en optimale service en flexibiliteit van onze medewerkers weet je bij De Kuip één ding zeker: jouw gasten zullen zich het feest nog lang heugen.
 
Lees meer

Vergadering

Wil je brainstormen of juist knopen doorhakken? Wat het doel van je vergadering ook is, De Kuip is de frisse omgeving die kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën, die jou en jouw bedrijf verder helpen. De Feyenoord Business Unit, het Feyenoord Museum of het Perscentrum; het is heel wat anders dan een vergadering in een vertrouwde kantooromgeving. 

Lees meer

Beurs

Ruimte. Dat is het sleutelwoord bij het organiseren van een beurs. Hoe groot of klein jouw beurs ook is, de standhouders moeten voldoende ruimte hebben om hun producten en/of diensten te kunnen presenteren en de bezoekers moeten genoeg bewegingsvrijheid hebben om alles te kunnen bekijken. Bij De Kuip ben je daar, dankzij de flexibel in te delen zalen, altijd van verzekerd. 

 

Lees meer


Moderne én authentieke zalen

Ga je voor een moderne zaal met een chique twist, of kies je een conventionele ruimte met historische elementen? Waar je het evenement ook organiseert, De Kuip Meetings & Events heeft altijd de geschikte zaal voor je. De ruimtes zijn flexibel in te delen en hebben ieder hun eigen karakter. Imponeren is snel gebeurd. Want zeg nu zelf: een congres op de tribune of een vergadering met uitzicht op het hoofdveld blijft toch iedereen bij? Andere exclusieve locaties als de spelerstunnel of het heilige gras behoren ook tot de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip! De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bezoekers van jouw evenement via de A16 of met het openbaar vervoer. De gasten hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

Vraag offerte aan
6e5f83167dc54bfc97b7260a5f86a83a_2000_2000.jpg
21abfb6b6f6df727eb2ff4f92f150ccd_2000_2000.jpg
734950054a905e27d200d894cf0526a3_2000_2000.jpg

Nieuwsgierig naar Succesverhalen van anderen?

Bekijk hier een overzicht van partijen die de afgelopen periode hun event in De Kuip organiseerden.