Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid eerst

Veiligheid in en rond het stadion, voor publiek, supporters, spelers, medewerkers en alle betrokkenen is voor het Stadion Feijenoord een van de speerpunten van het beleid.

Security Management Group Rotterdam

‘’Gastheerschap met oog voor veiligheid’’

Security Management Group is de holding van drie BV’s. De drie BV’s zijn de volgende:

Sport & Event Security, Sport & Event Assistance en Special Business Security. Als dochteronderneming van Stadion Feijenoord zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van (sport)evenementen en objecten. Onder de naam Sport & Event Security hebben we al mooie evenementen mogen beveiligen, denk hierbij aan: City Racing Rotterdam, het CHIO  en de Davis Cup.

Sport & Event Security is een veiligheidsorganisatie die zich voornamelijk richt op het beveiligen van (sport)evenementen op een gastvrije manier. Onze medewerkers nemen een pro-actieve houding aan. Naast pro-actief zijn flexibiliteit en passie onze kernwaarden.

Sport & Event Assistance levert servicemedewerkers. Verkeersregelaars, hostesses, garderobemedewerkers en medical stewards behoren allemaal tot de mogelijkheden. In samenwerking met Sport & Event Security ontzorgen wij uw evenement op het gebied van beveiliging, verkeer- en parkeerregeling, brandwachten en servicediensten en dat, indien gewenst, vanuit één aanspreekpunt.

Bij Special Business Security kunt u terecht voor het laten beveiligen van uw kantoor, object of (bouw)terrein. Dit kan op verschillende manieren, door middel van een beveiliger op locatie, mobiele surveillance met opening- en sluitrondes of alleen alarmopvolging.

Daarnaast zijn de medewerkers uiteraard opgeleid met diverse trainingen als: event security, brand preventie, weerbaarheid, crowd management - en control en geneeskundige hulpverlening (o.a. AED).

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.smg-rotterdam.nl

Ga hier naar de stadionreglementen
Ga hier naar de standaard voorwaarden van de KNVB

Extra:

  • In artikel 8 staan ongeoorloofde voorwerpen en gedrag. Naast deze voorwerpen mogen er ook geen vuvuzela’s naar binnen.
  • Tijdens de wedstrijden van Oranje geldt een rookverbod voor hele stadion.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.