Vacatures

Vacatures

Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen. Het stadion telt momenteel ongeveer 80 vaste medewerkers.

Stadion Feijenoord N.V. en Feyenoord Rotterdam N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, maar werken operationeel samen als één bedrijf. De Security Management Group (SMG) en CREW Hospitality Services B.V. (CREW) zijn honderd procent dochters van Stadion Feijenoord N.V. SMG is een landelijke dienstverlener die zich richt op veiligheid, beveiliging en service in de breedste zin van het woord en CREW levert ambitieus, energiek en enthousiast personeel op het gebied van hospitality. 

Voor vacatures bij SMG klik hier: overzicht vacatures Security Management Group 

Voor vacatures bij CREW klik hier: www.crewpeople.nl

Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures bij Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.:

- Projectmanager Multisport

- Beheerder Feyenoord Hub

- Stagiair Feyenoord Soccer Schools

Meeloopstage / Afstudeerstage

Ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage? Via de onderstaande link kan jij jouw stageverzoek indienen. We streven ernaar jou binnen 14 dagen na ontvangst van jouw verzoek te informeren over de eventuele mogelijkheden voor een meeloopstage of een afstudeerstage.

Stageverzoek indienen