Wedstrijdkaarten bijkopen

In de voorrangsperiode waarbij leden van Het Legioen (seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders) een kaart kunnen kopen, kunt u als certificaathouder een kaart bijkopen. De voorrangsperiode wordt per wedstrijd bepaald, net zoals het moment waarop de kaartverkoop van start gaat. Op de website van Feyenoord vindt u terug wanneer de kaartverkoop voor een thuiswedstrijd van start gaat.

Het kopen van wedstrijdkaarten gaat via de ticketshop van Feyenoord:

  1. U gaat naar http://www.feyenoord.nl/tickets/in-de-verkoop.
     
  2. U klikt op ‘bestel direct kaarten’ bij de thuiswedstrijd van uw keuze waarna u doorgelinkt wordt naar de ticketshop.
     
  3. U logt hier in met uw accountgegevens. Feyenoord heeft iedere relatie waarvan een e-mail adres in hun systeem bekend is een e-mail gestuurd met daarin hun inloggegevens (inlogcode en wachtwoord). Indien u geen e-mail van Feyenoord heeft ontvangen, betekend dit dat uw e-mail adres onbekend is in hun systeem of dat daar (wellicht) een foutief e-mail adres staat. Neemt u in dat geval contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g).
  4. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u voor de thuiswedstrijden waarvan de kaartverkoop is gestart een kaartje kopen.

  5. Indien u problemen ondervind bij het aanmaken van een account of het kopen van kaartjes, neemt u dan contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g).