Offerte aanvragen Boek jouw tour

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen door certificaathouders van Stadion Feijenoord N.V.

Bij welke wedstrijden heb ik met mijn certificaathouderskaart toegang tot het stadion?
Certificaathouders hebben toegang tot de competitie- en vriendschappelijke wedstrijden van Feyenoord Rotterdam N.V. Tevens hebben de certificaathouders toegang bij de overige wedstrijden welke in de seizoenkaart van Feyenoord Rotterdam N.V. zijn inbegrepen. Hieronder vallen onder meer de volgende thuiswedstrijden:

  • Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd KNVB beker (tot 1/8e finale)*.

* indien van toepassing

Hoe kan ik een kaartje kopen voor een wedstrijd waartoe mijn certificaathouderskaart geen toegang geeft?
Het terugkopen van uw zitplaatsen bij thuiswedstrijden van Feyenoord Rotterdam N.V. waarbij uw certificaathouderskaart geen toegang geeft, gaat via de ticketshop van Feyenoord.

  1. U gaat naar de Feyenoord Online Ticketshop.

  2. U klikt op 'Login' om in te loggen met uw accountgegevens.
    Feyenoord heeft iedere relatie waarvan een e-mail adres in hun systeem bekend is een e-mail gestuurd met daarin hun inloggegevens (inlogcode en wachtwoord). Indien u geen e-mail van Feyenoord heeft ontvangen, betekend dit dat uw e-mail adres onbekend is in hun systeem of dat daar (wellicht) een foutief e-mail adres staat. Neemt u in dat geval contact op met Feyenoord Service en Tickets via 0900-1908 (lokaal tarief).

  3. Nadat u heeft ingelogd kunt u voor de thuiswedstrijden waarvan de kaartverkoop is gestart een kaartje kopen. U klikt op ‘Tickets’ bij de thuiswedstrijd van uw keuze waarna u doorgelinkt wordt naar de ticketshop.

Indien u problemen ondervind bij het aanmaken van een account of het kopen van kaartjes, neemt u dan contact op met Feyenoord Service en Tickets via 0900-1908 (lokal tarief).

Wat doe ik als ik mijn certificaathouderskaart kwijt ben of deze is beschadigd?
Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets. Dit kan telefonisch via 0900-1908 (lokaal tarief). Indien u vlak voor een thuiswedstrijd van Feyenoord er achter komt dat u uw certificaathouderskaart kwijt bent of dat deze is beschadigd, kunt u het beste telefonisch contact met Feyenoord Service en Tickets opnemen en direct met hen afstemmen hoe u aan een vervangende kaart komt voor de te spelen thuiswedstrijd van Feyenoord.

Ik wil een kinderkaartje (bij)kopen, kan dit?
Het is mogelijk om een kaartje voor een familievak (mits beschikbaar) te kopen en uw eigen zitplaats eenmalig te laten verplaatsen naar het vak waarvoor u een kinderkaartje (bij)koopt. Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908). Zij kunnen zien welke stoelen er nog beschikbaar zijn en direct uw eigen zitplaats eenmalig verwijzen naar het desbetreffende vak en stoel.

Ik wil een kaartje voor een ander vak kopen en mijn eigen zitplaats laten verwijzen, kan dit?
Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908). Zij kunnen zien in welk vak er nog plaats is en direct de eenmalige verwijzing voor u regelen.

Ik ben verhuisd, aan wie geef ik mijn adreswijziging door?
Uw adreswijziging kunt u mailen naar: [email protected].

Hoe kan ik een (jaar)parkeerkaart kopen?
Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets via het telefoonnummer 0900-1908. Vanaf het moment dat de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen verkocht of verlengd kunnen worden bij Feyenoord, is het mogelijk om via de website van Feyenoord een jaarparkeerkaart te kopen. Hiervoor doet u alsof u een seizoenkaart wilt kopen. U vult uw gegevens in en komt dan in een scherm waar u een vak kunt kiezen. Hier tussen ziet u de mogelijkheid om een jaarparkeerkaart te kiezen en te kopen. Tevens is er een mogelijkheid om per wedstrijd een parkeerkaart te kopen. Gaat u hiervoor naar de ticketshop van Feyenoord. Onder de vermelde thuiswedstrijden vindt u de mogelijkheid om door te klikken voor het kopen van parkeerkaarten per wedstrijd.

Ik wil mijn certificaat van aandeel (ver)kopen, hoe doe ik dit?
Als certificaathouder dient u zelf op zoek te gaan naar een kopende of verkopende partij. Mocht het niet lukken om deze te vinden, biedt Stadion Feijenoord N.V. u de mogelijkheid om uw gegevens te mailen naar [email protected]. Indien er iemand interesse in uw certificaat van aandeel heeft, worden uw gegevens aan de geïnteresseerde doorgegeven en kunt u na onderling overleg kijken of u uw certificaat van aandeel kunt verkopen.

Hoe kan een certificaat van aandeel worden overgedragen?
De certificaat van aandelen van Stadion Feijenoord N.V. zijn 'aandelen op naam' en kunnen uitsluitend middels een notariële akte worden overgedragen. Na het passeren van de akte dient deze opgestuurd te worden naar:

Stadion Feijenoord N.V.
T.a.v. aandeelhoudersadministratie
Postbus 9649
3007 AP ROTTERDAM

Wat dient er te gebeuren als de eigenaar van een certificaat van aandeel is overleden?
Neemt u hiervoor contact op met de aandeelhoudersadministratie van Stadion Feijenoord N.V. middels een e-mail naar [email protected].

In welk vak bevinden zich de zitplaatsen en kan ik verplaatsen?
De zitplaatsen behorende bij de certificaat van aandelen O bevinden zich in vak BB. Indien u reeds plaatsen in vak BB heeft en wilt weten of het mogelijk is om deze zitplaatsen bij elkaar of elders in vak BB te plaatsen, neemt u dan contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908). Zij kunnen zien welke stoelen er binnen vak BB nog beschikbaar zijn en (indien mogelijk) de verplaatsing voor u regelen.

Ik kan niet naar de wedstrijd, kan ik mijn eenmalig zitplaats verkopen?
De enige officiële manier om uw zitplaats (éénmalig) te verkopen is via Feyenoord Ticket Exchange. Ga naar de website van Feyenoord Ticket Exchange om u hier te registeren en uw zitplaats te koop aan te bieden. Indien registreren niet lukt, kunt u contact opnemen met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908). Iedere andere manier waarop u uw zitplaats te koop aanbied kan worden gezien als zwarthandel.