Wedstrijdkaarten bijkopen

Iedere aandeelhouder kan in de voorrangsperiode per aandeelhouderskaart 1 kaart bijkopen. Deze voorrangsperiode is gelijk aan de voorrangsperiode waarbij leden van Het Legioen (seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders) een kaart kunnen kopen. Na het verstrijken van deze voorrangsperiode is het bijkopen van een extra kaart niet meer gegarandeerd. De voorrangsperiode wordt per wedstrijd bepaald, net zoals het moment waarop de kaartverkoop van start gaat. Op de website van Feyenoord vindt u terug wanneer de kaartverkoop voor een thuiswedstrijd van start gaat.

Het kopen van extra wedstrijdkaarten gaat via de ticketshop van Feyenoord:

  1. U gaat naar http://www.feyenoord.nl/tickets/in-de-verkoop.
     
  2. U klikt op ‘bestel direct kaarten’ bij de thuiswedstrijd van uw keuze waarna u doorgelinkt wordt naar de ticketshop.
     
  3. U logt hier in met uw accountgegevens. Feyenoord heeft iedere relatie waarvan een e-mail adres in hun systeem bekend is een e-mail gestuurd met daarin hun inloggegevens (inlogcode en wachtwoord). Indien u geen e-mail van Feyenoord heeft ontvangen, betekend dit dat uw e-mail adres onbekend is in hun systeem of dat daar (wellicht) een foutief e-mail adres staat. Neemt u in dat geval contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g).
  4. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u voor de thuiswedstrijden waarvan de kaartverkoop is gestart een kaartje kopen. 

  5. Indien u problemen ondervind bij het aanmaken van een account of het kopen van kaartjes, neemt u dan contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g).