Contact bereikbaarheid

Contactgegevens

Stadion Feijenoord N.V.

Bezoekadres
Stadion Feijenoord N.V.
Maasgebouw
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam


Postadres
Stadion Feijenoord N.V.
Postbus 9649
3007 AP Rotterdam 

Telefoonnummer: 010-492 94 44

Feyenoord

Voor alle Feyenoord gerelateerde vragen over bijvoorbeeld seizoenkaarten, losse wedstrijdkaarten, wedstrijdbezoeken, parkeren e.d. kunt u uw vraag stellen via het reactieformulier van Feyenoord.

Het reactieformulier van Feyenoord treft u aan middels deze link.

De Kuip Meetings & Events 

Telefoonnummer: 010 - 49 29 455 
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur)
E-mail: evenementen@dekuip.nl 

Restaurant Brasserie De Kuip 

Voor doordeweekse reserveringen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010 - 49 29 432 of per e-mail via info@brasseriedekuip.nl.

Wilt u gebruik maken van een lunch/diner op wedstrijddagen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)10 - 292 68 07 of per e-mail via dinerreservering@dekuip.nl.

Klik hier voor de openingstijden van Brasserie De Kuip.

Feyenoord Museum en Rondleidingen in De Kuip

Voor meer informatie, actuele aanvangstijden en het online reserveren van een rondleiding door De Kuip, klikt u  hier. U kunt een rondleiding ook telefonisch reserveren via telefoonnummer 0900-1908, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Aandeelhouders/Certificaathouders

Bent u aandeelhouder of certificaathouder van het Stadion, dan kunt u op de aandeelhouderspagina actuele informatie terugvinden.
E-mail: aandeelhouders@dekuip.nl

Financiële administratie

Uw inkoopfacturen kunnen per e-mail worden toegestuurd naar crediteuren@dekuip.nl. De inkoopfacturen kunnen alleen worden verwerkt als deze naar voorgenoemd e-mailadres worden gestuurd.

Voor uitgaande facturen kunt u per e-mail contact opnemen via debiteuren@dekuip.nl

HR

Via deze link treft u de openstaande vacatures van Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V. aan.
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures van Security Management Group B.V.
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures van CREW Hospitality B.V.

Meeloopstage / afstudeerstage

Ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage? Via de onderstaande link kun je jouw stageverzoek indienen. We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst een reactie te geven over de eventuele mogelijkheden voor een meeloopstage of een afstudeerstage.
Stageverzoek indienen

Heeft u andere vragen en/of opmerking ter attentie van de afdeling Human Resources, mail dan naar personeelszaken@feyenoord.nl. We streven ernaar om binnen 14 dagen een reactie te geven.

Mediaverzoeken

U kunt uw mediaverzoek voor Stadion Feijenoord indienen via pers@feyenoord.nl. Uw aanvraag wordt dan in behandeling genomen. Klik hier voor de mediarichtlijnen van Stadion Feijenoord.

Feyenoord City 

Het project Feyenoord City heeft een eigen webpagina www.feyenoord-city.nl. Voor alle vragen over Feyenoord City kunt u contact opnemen via het e-mailadres info@feyenoord-city.nl.

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en evenementen in het Stadion en ontvang het laatste Kuipnieuws in je mailbox: 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.