Offerte aanvragen Meer informatie

Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. Hier kun je terecht voor een zakelijke lunch, borrel of diner. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord-sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie in Rotterdam om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Gezellig samenzijn

Stap gerust binnen in de brasserie, de plek waar gezellig samenzijn uitstekend gecombineerd kan worden met een hapje eten in Rotterdam. Gebruik je het restaurant liever als locatie voor jouw feest? Laat het ons weten en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

 

Gevarieerde menukaart

De menukaart van de Brasserie is divers, maar vooral voorzien van kwalitatief hoogwaardige gerechten. Dat komt mede door ons ervaren personeel en het gebruik van eerlijke ingrediënten. Van een pokébowl tijdens een zakelijke lunch tot nacho’s bij de borrel: in Brasserie De Kuip geniet iedereen van een goed gerecht. Bekijk hieronder onze menukaart.

Menukaart Brasserie De Kuip

Openingstijden

Hieronder vind je de openingstijden van Brasserie De Kuip. Na sluitingstijd is de brasserie geopend voor groepsreserveringen.

Maandag, dinsdag en donderdag:
09:00 - 16:00 uur
Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Let op: De Brasserie is tijdelijk gesloten.

Uitzonderingen:
Wanneer Feyenoord op zaterdag, zondag of doordeweeks een wedstrijd in De Kuip speelt, is Brasserie De Kuip de gehele dag niet geopend.

Alleen pinnen

Er kan alleen per pin betaald worden in de Brasserie.