Offerte aanvragen Meer informatie

Informatie & openingstijden

Eten bestellen bij Takeaway De Kuip

De Kuip opent poorten voor speciale takeaway. Supporters met grote trek en heimwee naar De Kuip zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de takeaway. Het stadion opent namelijk van donderdag tot en met zondag (met uitzondering van wedstrijddagen) tussen 16:00 uur en 21:00 uur haar poorten aan het Van Zandvlietplein voor een unieke en culinaire afhaal- en bezorgservice.

Lees meer en bestel bij Takeaway De Kuip

Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. Hier kun je terecht voor een zakelijke lunch, borrel of diner. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord-sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie in Rotterdam om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Gezellig samenzijn

Stap gerust binnen in de brasserie, de plek waar gezellig samenzijn uitstekend gecombineerd kan worden met een hapje eten in Rotterdam. Gebruik je het restaurant liever als locatie voor jouw feest? Laat het ons weten en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Gevarieerde menukaart

De menukaart van de Brasserie is divers, maar vooral voorzien van kwalitatief hoogwaardige gerechten. Dat komt mede door ons ervaren personeel en het gebruik van eerlijke ingrediënten. Van een pokébowl tijdens een zakelijke lunch tot nacho’s bij de borrel: in Brasserie De Kuip geniet iedereen van een goed gerecht. Trek gekregen? Download hier de menukaart van Brasserie De Kuip en tot snel in de brasserie.

Menukaart Brasserie De Kuip

Coronamaatregelen

Brasserie De Kuip houdt rekening met de landelijke maatregelen tegen het Coronavirus. Dit houdt in dat Brasserie De Kuip sinds donderdag 15 oktober 2020 gesloten is tot nader bericht. Kijk voor meer (actuele) informatie op www.rivm.nl

Openingstijden

Brasserie De Kuip is sinds donderdag 15 oktober 2020 gesloten tot nader bericht.

Hieronder vind je de openingstijden van Brasserie De Kuip. Na sluitingstijd is de brasserie geopend voor groepsreserveringen.
Maandag, dinsdag en donderdag: 09:00 - 16:00 uur
Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Uitzonderingen:
Wanneer Feyenoord op zaterdag een wedstrijd in De Kuip speelt, is Brasserie De Kuip de gehele dag niet geopend. Op doordeweekse wedstrijddagen sluit de Brasserie om 14:00 uur 

Alleen pinnen

Sinds 1 maart 2019 kan er alleen nog maar per pin of creditcard betaald worden in de Brasserie.