Eten bestellen in Rotterdam-Zuid


Online bestellen

Eten bestellen in Rotterdam-Zuid


Bestel online

Eten bestellen in Rotterdam-Zuid


Bestel online

Eten bestellen in Rotterdam-Zuid


Bestel online
Offerte aanvragen Meer informatie

Supporters met grote trek en heimwee naar De Kuip zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de takeaway. Het stadion opent van donderdag tot en met zondag (met uitzondering van wedstrijddagen) tussen 16:00 uur en 21:00 uur haar poorten aan het Van Zandvlietplein voor een unieke en culinaire afhaalservice.

Geniet je liever thuis van de gerechten die Takeaway De Kuip te bieden heeft? Supporters uit de postcodegebieden 2909, 3061 t/m 3064, 3071 t/m 3079, 3081 t/m 3086 kunnen nu online een bestelling doen om ook op de bank te kunnen genieten.

Bekijk het menu en bestel hier!

Afhalen

Een coronaproof weerzien met De Kuip is mogelijk door met de auto een speciale route in de Maasstraat af te leggen. Ervaar na lange tijd weer eventjes de Feyenoord-sfeer, maar nu ook nog met een heerlijk gerecht van de takeaway als extraatje. Met het uitgebreide menu is er voor elk wat wils. Kom bijvoorbeeld langs voor de verschillende luxe burgers, hotdogs en spareribs. Wil je iets meer uitpakken? Dan is het zelfs mogelijk om een volledige borrelplank te bestellen met lekkernijen om van alles wat te proeven. Reden genoeg om snel de auto in te stappen voor een bezoek.

Bezorging

Geniet je liever thuis van de gerechten die Takeaway De Kuip te bieden heeft? En woon je in een van de postcodegebieden 2909, 3061 t/m 3064, 3071 t/m 3079, 3081 t/m 3086 dan kun je ook online een bestelling doen. Het is al mogelijk om een bestelling te laten bezorgen bij een minimaal bedrag van € 20,-. Bij een bestelling vanaf € 50,- is bezorgen gratis (en bij een lager bedrag zijn de bezorgkosten €2,50). Bij bezorging is het niet mogelijk om contant te betalen.

Takeaway De Kuip wordt nog bijzonderder met een van de speciale verrassingen. Zo krijgen de kleinste Feyenoord-supporters een gratis Feyenoord-cadeautje bij de kidsbox.  

  • Proef de sfeer van Feyenoord en De Kuip
  • Unieke autoroute via de Maasstraat
  • De beste gerechten van het Zomerterras op het menu
  • Feyenoord kidsbox met Feyenoord-cadeautje en kleurplaat
  • Online bestellen
  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Informatie & Bestellingen

Takeaway De Kuip is van donderdag tot en met zondag geopend, behalve op wedstrijddagen.
Openingstijden zijn van: 16.00 uur tot 21.00 uur.

Bekijk via onderstaande button het menu en bestel jouw gerechten.

Bekijk het menu en bestel hier!