Openingstijden

Informatie & openingstijden

Informatie & openingstijden

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. U kunt er terecht voor mooie producten zonder moeilijkdoenerij. Brasserie De Kuip is divers in haar culinaire mogelijkheden voor de lunch, een borrel of het diner.

Even een drankje of een zakelijke lunch met relaties? Brasserie De Kuip is de ideale locatie. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Menukaarten
Hieronder kunt u verschillende kaarten van Brasserie De Kuip downloaden:

Openingstijden
Brasserie De Kuip is op de volgende momenten geopend:

  • Maandag, dinsdag en donderdag: 09:00 - 16:00 uur
  • Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Na 17:00 uur is Brasserie De Kuip geopend voor groepsreserveringen.

Let op: op wedstrijddagen op zaterdag is de brasserie de gehele dag gesloten. Op doordeweekse wedstrijddagen sluit de brasserie om 14:00 uur. Vrijdag 9 februari is de brasserie de gehele dag gesloten. . 

Thuiswedstrijden
Onze chef-kok stelt voor iedere thuiswedstrijd van Feyenoord een verrassend 3-gangenmenu samen. Business Unit- en Business Seathouders kunnen van de gelegenheid gebruik maken om rond deze wedstrijden te dineren in Brasserie De Kuip. Reserveren kan alleen via het formulier op de pagina wedstrijddiner of door een e-mail te sturen aan dinerreservering@dekuip.nl.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.