Informatie & openingstijden

Informatie & openingstijden

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. Je kunt er terecht voor mooie producten zonder poespas. Brasserie De Kuip is divers in haar culinaire mogelijkheden voor de lunch, een borrel of het diner.

Even een drankje of een zakelijke lunch met relaties? Brasserie De Kuip is de ideale locatie. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Menukaarten
Hieronder kun je verschillende kaarten van Brasserie De Kuip downloaden:

Openingstijden
Hieronder vind je de openingstijden van Brasserie De Kuip. Na 17:00 uur is de brasserie geopend voor groepsreserveringen.

  • Maandag, dinsdag en donderdag: 09:00 - 16:00 uur
  • Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Wanneer Feyenoord zijn wedstrijden op zaterdag speelt is Brasserie De Kuip de gehele dag niet geopend. Op doordeweekse wedstrijddagen sluit de brasserie om 14:00 uur.

Op dinsdag 22 januari opent de Brasserie om 12:00 uur en de dag erna, woensdag 23 januari, sluit de eet- en drinkgelegenheid om 14:00 uur.

Thuiswedstrijden
Onze chef-kok stelt voor iedere thuiswedstrijd van Feyenoord een verrassend 3-gangenmenu samen. Business Unit- en Business Seathouders kunnen van de gelegenheid gebruik maken om rond deze wedstrijden te dineren in Brasserie De Kuip. Reserveren kan alleen via het formulier op de pagina wedstrijddiner of door een e-mail te sturen aan dinerreservering@dekuip.nl.