Informatie & openingstijden

Informatie & openingstijden

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. U kunt er terecht voor mooie producten zonder moeilijkdoenerij. Brasserie De Kuip is divers in haar culinaire mogelijkheden voor de lunch, een borrel of het diner.

Even een drankje of een zakelijke lunch met relaties? Brasserie De Kuip is de ideale locatie. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur.

Menukaarten
Hieronder kunt u verschillende kaarten van Brasserie De Kuip downloaden:

Openingstijden
Hieronder vindt u de openingstijden van Brasserie De Kuip. Na 17:00 uur is de brasserie geopend voor groepsreserveringen

  • Maandag, dinsdag en donderdag: 09:00 - 16:00 uur
  • Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Let op!
Op wedstrijddagen op zaterdag en tijdens Koningsdag is Brasserie De Kuip de gehele dag gesloten. Op doordeweekse wedstrijddagen sluit de brasserie om 14:00 uur en op vrijdag 20 april sluit de brasserie om 15:30 uur.

Thuiswedstrijden
Onze chef-kok stelt voor iedere thuiswedstrijd van Feyenoord een verrassend 3-gangenmenu samen. Business Unit- en Business Seathouders kunnen van de gelegenheid gebruik maken om rond deze wedstrijden te dineren in Brasserie De Kuip. Reserveren kan alleen via het formulier op de pagina wedstrijddiner of door een e-mail te sturen aan dinerreservering@dekuip.nl.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.