Bezoekersinformatie concerten Marco Borsato

Bezoekersinformatie concerten Marco Borsato

Bezoekersinformatie concerten Marco Borsato

Op 29 en 30 mei, 1, 2 en 5 juni staat Marco Borsato in De Kuip. Ben jij erbij? Op deze pagina lees je belangrijke informatie met betrekking tot je bezoek. Lees dit goed door, zodat je goed voorbereid aankomt.

Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer deze dan hier.

Tijdschema 29 en 30 mei, 1 juni en 5 juni*
17:30 uur – Deuren open
19:00 uur – Aanvang voorprogramma
19:45 uur – Pauze
20:00 uur – Aanvang show Marco Borsato
23:00 uur – Verwacht einde

Tijdschema 2 juni*
14:00 uur – Deuren open
15:30 uur – Aanvang voorprogramma
16:15 uur – Pauze
16:30 uur – Aanvang show Marco Borsato
19:30 uur – Verwacht einde

* Let op: het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgewekenHoud de website www.borsato.nl in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

Stel je vragen
Voor al je vragen over de show en vervoer ga naar: livecrowd.io/borsato/
Ook onderweg naar De Kuip, tijdens of na de show kan je je vraag stellen en kunnen we je helpen.

Ingangen
Kijk goed op je entreebewijs waar je zit en welke ingang je moet nemen. Om De Kuip heen zijn meerdere ingangen. Boven deze ingangen staat met signage aangegeven wie er daar naar binnen mogen. Nadat je entreebewijs is gecontroleerd zal er een fouillering plaatsvinden en worden handtassen bekeken. Hierna kan je je plaats opzoeken, nog wat eten en drinken en genieten van de show.

Heb je vragen of hulp nodig. Schroom dan niet om deze te stellen aan de beveiligers en/of service medewerkers.


Wat mag wel en wat mag niet mee?
Het is niet toegestaan om grote tassen en rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa tien centimeter dik zijn uitgezonderd.

Het is niet toegestaan om grote tassen en rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 centimeter dik zijn uitgezonderd. Tevens is het niet toegestaan om paraplu’s mee naar binnen te nemen. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan.

Er is geen inbewaringname, dus je kunt je spullen niet tijdelijk afgeven. Daarnaast zijn/is er geen lockers of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd. Lees op deze pagina alle huisregels van het stadion.

Met het OV naar De Kuip
De snelste en makkelijkste manier om bij De Kuip te komen is met het openbaar vervoer. De Kuip is uitstekend bereikbaar met de trein en de tram.

Trein
Het NS-station Rotterdam Stadion is geopend en reguliere treinen tussen Dordrecht en Rotterdam Centraal maken een extra stop op dit station. Daarnaast zet de NS extra treinen in van en naar Rotterdam Stadion in verband met de concerten van Marco Borsato. Ga goed voorbereid op pad en plan je reis vanaf tien dagen voor vertrek op de NS Reisplanner of met de NS-app. We adviseren je vooraf je reis te plannen en online je treinkaartje te kopen. Reis je met je OV-chipkaart? Laad het saldo op je kaart dan van tevoren al op.

Speciaal voor de concerten van Borsato heeft NS een voordeelticket ingesteld. Een retourtje vanaf elk station in Nederland naar De Kuip kost €18,-. Het voordeelticket is te koop op deze pagina.

Tram/Metro
Vanaf Rotterdam Centraal pak je RET tramlijn 23 of evenementenlijn 12 richting Beverwaard en stap je uit op halte Stadion Feijenoord. De tram stopt daarnaast bij de metrohaltes Beurs en Wilhelminaplein, waar je vanaf de metro kunt overstappen. De RET zet rondom de concerten extra trams in. De reistijd vanaf Rotterdam Centraal is ongeveer 20 minuten. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ret.nl of www.ov9292.nl

Met fiets/scooter naar De Kuip
Aan de Noordzijde van het Maasgebouw wordt een bewaakte fietsenstalling ingericht. Tegen een kleine vergoeding (fiets € 1,- en scooter € 2,-) kunnen hier fietsen gestald worden en houden wij er toezicht op. Daarnaast zijn er in de omgeving van het stadion genoeg plekken waar je je fiets onbewaakt kan stallen.

Met de auto naar De Kuip
Kom je met de auto? Houd dan in ieder geval rekening met drukte in en rond Rotterdam en op de routes naar de parkeerplaatsen. Koop zoveel mogelijk je parkeerkaart vooraf, zodat je direct naar je gereserveerde plek op de gekozen parkeerplaats kan rijden. Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer deze dan hier.

Er zijn meerdere parkeerplaatsen op loopafstand van De Kuip. Tevens zijn er ook parkeerplaatsen op afstand, waar we een gratis pendeldienst hebben opgezet:

Openingstijden parkeerterreinen

P Ahoy, P Maasstad/Zorgboulevard
Vanaf P Ahoy en P Maasstad/Zorgboulevard rijdt elke tien minuten een gratis buspendel van en naar De Kuip. De pendel gaat vanaf 16:00 uur rijden en doet dit tot uiterlijk 01:00 uur.
Let op: zondag 2 juni vertrekt de eerste bus om 12:30 uur.

P Beverwaard
Vanaf P Beverwaard kun je met tramlijnen 23 of 12 richting De Kuip rijden. Op vertoon van je parkeerkaart is het tramvervoer gratis.
Let op! Op woensdag 5 juni zijn er werkzaamheden op deze tramlijn en is deze niet beschikbaar. Wel is er een buspendel die je binnen tien minuten naar De Kuip brengt.

Georganiseerd vervoer
Kom je met een grote groep en heb je zelf een bus georganiseerd? Meld je aan en wij zorgen ervoor dat er voldoende parkeerplekken zijn op korte afstand van De Kuip. Na aanmelding via livecrowd.io/borsato ontvang je van ons een routebeschrijving en een parkeervoucher.

Kiss & Ride
Word je gebracht en/of gehaald? Op loopafstand van De Kuip is een Kiss & Ride locatie ingericht (P7/P8). Je kunt je hier dus op dezelfde plek met de auto laten afzetten en ophalen. Parkeren op het Kiss & Ride locatie is niet toegestaan. Volg de borden Kiss & Ride en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Terugblik
De mooiste momenten van het eerste concert nog eens beleven? Wij hebben speciale pagina's met de hoogtepunten van de openbare shows:


War Child
Genieten van Marco Borsato in De Kuip én War Child steunen? Koop een PEACE LOVE MUSIC bandje voor € 5,- en help kinderen in oorlog!