Najib & Jandino Live in De Kuip

Najib & Jandino Live in De Kuip

Comedy & Concert presenteert op zaterdag 1 juli 2017 Najib & Jandino Live in De Kuip. Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland. Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment.

Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino. "Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.", aldus Jandino. Najib: "Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: "Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug."
 
Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: "Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter." Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. "Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken."
 
Comedy & Concert is een samenwerking van Het Huis Van Asporaat, Jamhali, Par-T en MOJO. De combinatie van Comedy & Concert is letterlijk het samenbrengen van verschillende werelden.
Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: “Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter.” Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. “Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken.”
 
De muzikale gasten die samen met Najib en Jandino De Kuip op zijn kop gaan zetten zijn onder meer Broederliefde,  Gerard Joling en Sevn Alias. Ook Re-play , Edsilia Rombley , Jan Smit, Rolf Sanchez en r&b groep Dignity zijn aan de line-up toegevoegd. Verder is de komst van comedian Roué Verveer bevestigd.

More to come!
Comedy & Concert is een samenwerking van Het Huis Van Asporaat, Jamhali, Par-T en MOJO. De combinatie van Comedy & Concert is letterlijk het samenbrengen van verschillende werelden.

VIP-dinerarrangement
U kunt tijdens de show een VIP-dinerarrangement reserveren, waarbij u uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. Het arrangement bestaat uit een parkeerkaart (één parkeerkaart bij een reservering tot drie personen, twee parkeerkaarten bij een reservering van vier tot zes personen), een leuke give-away, een welkomstdrankje, een uitgebreid dinerbuffet en na afloop van de show een gezellige borrel. De kans is hierbij aanwezig dat u Najib en Jandino tegen het lijf loopt! De kosten voor het arrangement bedragen € 210,- p.p. exclusief BTW. 

VIP-borrelarrangement
U kunt tijdens de show een VIP-borrelarrangement reserveren, waarbij u uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. Het arrangement bestaat uit een parkeerkaart (één parkeerkaart bij een reservering tot drie personen, twee parkeerkaarten bij een reservering van vier tot zes personen), een welkomstdrankje en na afloop van de show een gezellige borrel. De kans is hierbij aanwezig dat u Najib en Jandino tegen het lijf loopt! De kosten voor het arrangement bedragen € 160,- p.p. exclusief BTW.

Reserveren
U kunt een e-mail sturen naar arrangementen@dekuip.nl om uw VIP-arrangement(en) te reserveren. Wees er snel bij, want onze aanbieding geldt uiteraard zolang de voorraad strekt. De organisatie van Najib & Jandino Live in De Kuip zorgt voor de stoelindeling. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om uw voorkeur door te geven. U ontvangt uiterlijk zes weken voor het evenement uw toegangskaarten.

Informatie
Kijk voor meer informatie (over onder andere kaartverkoop) op www.comedyenconcert.nl.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.