Wijziging kaartverkoop Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt neemt op zondag 27 mei 2018 officieel afscheid als profvoetballer. Ruim een jaar nadat de Katwijker Feyenoord in De Kuip met drie doelpunten naar de landstitel schoot, maakt hij in hetzelfde stadion nog één keer zijn opwachting in de ‘Dirk Kuyt Testimonial’.

Wijziging kaartverkoop
Uw aandeelhouderskaart is tijdens de Dirk Kuyt Testimonial niet geldig. In tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving kunt u vanaf vrijdag 13 april 2018 per aandeelhouderskaart vier kaarten kopen (of drie wanneer u, uw eigen plaats al heeft teruggekocht).

Drie goede doelen
De Dirk Kuyt Testimonial is een afscheidswedstrijd die speciaal voor de nu 37-jarige oud-voetballer wordt georganiseerd en waaraan vele bekende oud-ploeggenoten van Kuyt zullen deelnemen. Het programma in De Kuip, waarover verdere details in een later stadium bekendgemaakt worden, begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. Dirk Kuyt heeft gekozen voor drie goede doelen die hij graag wil koppelen aan zijn wedstrijd: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.