Vrije kaartverkoop Kameraadjes Voetbalfeest gestart

De vrije kaartverkoop voor de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest is gestart. Kopers van kaarten hebben niet meer de verplichting om lid van de Kameraadjes te zijn. Ook kunnen Kameraadjes die extra kaarten willen kopen nu hun slag slaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze pagina. Wees er snel bij, want het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Ook dit jaar gaat het die kant op, zo blijkt uit de ruim 11.000 verkochte kaarten. 

Topartiesten
Feyenoord heeft topartiesten vastgelegd voor de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder meer Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan zullen op zondag 24 maart voor duizenden Kameraadjes optreden in De Kuip.

Verder zullen onder meer YouTubers Matthy en Koen, die ook wekelijks video’s maken voor het officiële Feyenoord YouTube-account, de Kameraadjes vermaken. Ook de rest van de dag is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Het programma van het Kameraadjes Voetbalfeest vind je hier.

Lid worden
Profiteren van alle voordelen, zoals voorrang op de kaartverkoop van diverse evenementen? Word dan lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.