Spelerskleedkamer open voor rondleidingen

Heb jij de spelerskleedkamer van Feyenoord 1 in De Kuip altijd al eens van binnen willen zien? Lange tijd was dit niet mogelijk, omdat de selectie de gehele week gebruikmaakte van de ruimte, maar binnenkort wordt deze opengesteld voor supporters! Het is een mooie toevoeging aan de rondleiding door het stadion.

De spelerskleedkamer wordt per zondag 9 september toegevoegd aan de rondleiding en wordt daarna een standaard onderdeel van alle tours, met uitzonderingen van de rondleidingen een dag voor, tijdens en na een thuiswedstrijd. 

Het is mogelijk om je in te schrijven voor een van de eerste rondleidingen met een bezoekje aan de spelerskleedkamer van Feyenoord 1. Inschrijven voor deze normale Stadion- en Kidstours (negentig minuten) op 9 september door het hele stadion is online mogelijk voor de volgende tijden.
 

Tijd Type rondleiding Personen
10:30 - 12:00 uur 2x Kidstour / 1x Stadiontour 75
12:30 - 14:00 uur 2x Stadiontour / 1x Kidstour 75
14:30 - 16:00 uur 1x Stadiontour / 1x Kidstour 50


De Brasserie is op zondag 9 september gesloten.

Volwassenen krijgen al voor € 13,50 een rondleiding door De Kuip. Voor kinderen tot en met veertien jaar geldt een prijs van € 9,50. De jongste Feyenoord-supporters (tot en met vier jaar) gaan gratis. 

Kortingen
Ook Kameraadjes mogen één gratis rondleiding volgen, terwijl Legioen-leden eenmalig 20% korting krijgen op een Stadiontour, mits zij hier nog geen gebruik van hebben gemaakt. Voor meer informatie over kortingen, de rondleidingen en arrangementen op www.dekuip.nl/rondleidingen.