Monster Jam keert zaterdag 6 juli terug in De Kuip

Monster JamĀ® keert op zaterdag 6 juli terug in De Kuip met de grootste show op vier wielen vol actie en spectaculaire, zwaartekracht tartende stunts. De meest bekende trucks ter wereld leveren wat fans het liefst willen zien: meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

Iedere Monster Jam truck heeft een coureur van wereldklasse die zijn truck tot het uiterste drijft in de krankzinnige competitie! En... bij Monster Jam ben jij de jury! Stem real time op jouw favoriet en bepaal de uitkomst.

Beleef ook de halsbrekende stunts van het FMX-team. Zonder handen, zonder voeten, sprongen van bijna 10 meter hoog... voor het freestyle motocrossteam is het geen probleem! FMX is al jaren een spectaculair onderdeel van Monster Jam.

Bezoek ook de Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show. Bekijk de Monster Jam trucks van dichtbij, ontmoet de coureurs, maak foto’s, verzamel handtekeningen en nog veel meer! Vergeet ook niet de FunZone te bezoeken met tal van activiteiten. Bestel je Pit Party Pas gelijk met je ticket.

Monster Jam is een must voor de liefhebber van groots spektakel en brullende motoren. Neem je familie en vrienden mee en zit op het puntje van je stoel tijdens dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke evenement!

Tickets voor Monster Jam in De Kuip zijn verkrijgbaar via deze website