Kaartverkoop interlands in De Kuip gestart

De Kuip kleurt in juni twee keer oranje! Op zondag 4 juni 2017 staat een vriendschappelijk treffen met Ivoorkust op het programma en vijf dagen later speelt het Nederlands elftal in Rotterdam de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Kaarten voor de wedstrijden van Oranje in De Kuip zijn nu verkrijgbaar.

Een duel van het Nederlands elftal in De Kuip is niet alleen een prachtige mogelijkheid om Nederlands beste voetballers in actie te zien, maar geeft ook de kans om deel te nemen aan een prachtig volksfeest rondom de wedstrijd. De unieke sfeer van De Kuip in combinatie met de massale  steun van de Oranje-supporters is een ervaring om niet snel te vergeten. Kaarten voor beide wedstrijden zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het eerste fluitsignaal van de oefenwedstrijd tussen Nederland en Ivoorkust klinkt zondag 4 juni 2017 om 19:30 uur. De belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg begint vrijdag 9 juni 2017 om 20:45 uur.

Passe-partout

Voor wie niks van het Nederlands elftal in De Kuip wil missen is een speciaal passe-partout. Hiermee bezoek je beide wedstrijden van Oranje in Rotterdam. Koop je een passe-partout dan krijg je de tweede dagkaart voor de helft van de prijs! Kijk nu voor kaartverkoop van passe-partouts en losse tickets voor de wedstrijden van het Nederlands elftal op www.dekuip.nl/oranje.  

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.