Kaartverkoop interland Nederland – Frankrijk gestart

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 16 november 2018 de UEFA Nations League-wedstrijd in De Kuip. De kaartverkoop voor deze prestigieuze wedstrijd is inmiddels gestart.

Kaarten zijn te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord. De interland met als aanvangstijd 20:45 uur is de derde wedstrijd van Oranje in de groepsfase van de UEFA Nations League, een nieuwe internationale voetbalcompetitie. De UEFA Nations League zal veel vriendschappelijke interlands vervangen. Nederland is ingedeeld in divisie A, de hoogste categorie. Daarin speelt het poulewedstrijden tegen Duitsland en Frankrijk. De ploegen treffen elkaar zowel uit als thuis.

Frankrijk
Tegenstander Frankrijk speelde in 2004 voor het laatst in De Kuip tegen het Nederlands elftal. De vriendschappelijke interland eindigde toen in 0-0. De wedstrijd van 16 november 2018 is een officiële interland, aangezien teams zich via de UEFA Nations League kunnen plaatsen voor het EK in 2020.

Kaarten
De tickets voor de interland worden beschikbaar gesteld via de Online Ticketshop van Feyenoord en zijn per direct verkrijgbaar vanaf € 21,25.