Informatie kaartverkoop Rammstein

De Duitse metalband Rammstein komt naar Nederland. De formatie van frontman Till Lindemann staat op 25 juni 2019 in de Kuip in Rotterdam. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een headlineshow doet in Nederland en de keuze voor De Kuip snappen wij natuurlijk helemaal!

Hitmachine
Noem hits als 'Du Hast’, 'Ich Will’ of een 'Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet.

Maar het is niet alleen de muziek zelf die Rammstein zo geliefd maakt onder haar fans. Ook de live-ervaringen zijn een schouwspel dat u niet wilt missen. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid. Houd rekening met iets heel bijzonders voor deze unieke Europese tour.

Kaartverkoop
Wij hebben ons uiterste best gedaan om tot overeenstemming te komen met de organisatie, maar seizoen-/toegangskaarten van aandeelhouders zijn niet geldig tijdens dit concert. Daarnaast zijn reguliere kaarten reeds uitverkocht. Wel hebben wij vanuit de organisatie de toezegging dat aandeelhouders in staat worden gesteld Business Seatkaarten aan te schaffen. Verdere informatie volgt wanneer hierover meer bekend is.