Gasten Najib en Jandino in De Kuip onthuld

Afgelopen week heeft Jandino in RTL Late Night een aantal muzikale gasten onthuld die gaan optreden tijdens de eerste editie van Comedy & Concert. Onder meer Gerard Joling, Broederliefde en Sevn Alias zijn van de partij op 1 juli in De Kuip.

Ook Re-Play, Edsilia Rombley, Rolf Sanchez en r&b groep Dignity zijn aan de line-up toegevoegd. Verder is de komst van en comedian Roué Verveer bevestigd.

Comedy & Concert presenteert op zaterdag 1 juli 2017 Najib en Jandino Live in De Kuip. Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland, omlijst door een muzikaal programma. Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. 

Comedy & Concert is een samenwerking van Het Huis Van Asporaat, Jamhali, Par-T en MOJO. De combinatie van Comedy & Concert is letterlijk het samenbrengen van verschillende werelden. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.dekuip.nl/agenda/najib-en-jandino-live-in-de-kuip.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.