Friends in Business presenteert blad in De Kuip

De locatie van de bladpresentatie van het zakelijke magazine Friends in Business had niet beter gekund: de Boardroom van De Kuip. Daar waren dinsdag 20 juni circa honderd aangesloten leden van Friends in Business en gasten verzameld voor de lancering van de zomereditie, met Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde op de cover.

In het magazine staat een openhartig interview met Gudde over de afgelopen tien jaar bij de kersverse landskampioen. Daarin vertelt hij onder meer hoe hij de hoogte- en dieptepunten samen met zijn gezin heeft beleefd. Gudde, die onlangs zijn vertrek bij Feyenoord aankondigde, was op vakantie en kon daardoor niet bij de presentatie aanwezig zijn.

'Rillingen op m'n rug'

Het eerste exemplaar van de nieuwste Friends in Business werd zodoende door één van zijn zoons, Jesper, in ontvangst genomen. Die bekende het artikel 'met rillingen op m’n rug' te hebben gelezen. 'We uiten ons niet zo in de familie over gevoelens, maar de dingen die hij in het blad zegt, zijn echt mooi.'

Na het intermezzo op het podium konden gasten een rondleiding door het stadion meemaken. Daar ging het netwerken volop door. Wie dat wilde, mocht ook op de foto bij de muurschildering van de kampioensschaal in de vermaarde spelerstunnel. Daar werd op grote "schaal" gebruik van gemaakt.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.