Feyenoord Museum onderdeel van Museumnacht010

Het Feyenoord Museum is zaterdag 2 maart deelnemer aan de jaarlijkse Museumnacht010. Het museum, dat gelegen is aan de Olympiazijde van De Kuip, opent deze avond en nacht haar deuren voor een bezoek. Het thema van dit jaar is ‘All over the world: geschenken aan Feyenoord.’

Het thema is toepasselijk voor de beroemde voetbalclub. Feyenoord heeft in haar 110-jarige historie op veel plekken gespeeld. Tijdens de reizen won de club niet alleen bekers en schalen, ook ontving ze vaak de meest aparte geschenken. Deze giften vertellen veel over de culturele achtergrond van de club én het land van herkomst.

Clubgeschiedenis
Met het openstellen van het Feyenoord Museum, de monumentale Olympiahal en de Van Zandvlietzaal met de Henkes schilderingen krijgen deelnemers aan de Museumnacht010 een kijkje in de geschiedenis van Feyenoord en Stadion Feijenoord.

Museumbus
Ook dit jaar reizen bezoekers gemakkelijk naar het stadion met de Museumbus. De bus stopt voor de poort aan de Olympiazijde, waar het Feyenoord Museum gevestigd is.

Omwisselpunt
Bovendien kan bij het museum vanaf 19:30 uur het e-ticket verwisseld worden voor een polsbandje/passe-partout.

Een ticket voor Museumnacht010 biedt toegang tot alle musea, galeries en overige deelnemende culturele locaties. Tickets voor Museumnacht010 zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 januari 10:00 uur via deze website. Vanaf hetzelfde tijdstip staat tevens het programma online.

Museumnacht010

  • Zaterdag 2 maart 20:00 – 01:00 uur
  • Kaarten vanaf € 12,50