Feyenoord Galadiner: stijlvol en succesvol

Met die twee woorden valt het Feyenoord Galadiner het best te typeren. Op dinsdag 4 juli 2017 organiseert Feyenoord het jaarlijkse Feyenoord Galadiner voor haar zakelijke relaties. Het evenement vindt dit jaar plaats, net als de afgelopen jaren, op één van de mooiste plekken van Rotterdam en misschien zelfs wel van Nederland: het veld van De Kuip.

Zoals u van ons gewend bent, straalt het Feyenoord Galadiner allure uit. U wordt met alle egards ontvangen, maakt via de rode loper uw entree op het heilige gras van De Kuip, waar u kunt genieten van een culinair topdiner. U beleeft samen met andere zakelijke supporters van Feyenoord en natuurlijk de spelers en staf van de mooiste club van Nederland een onvergetelijke avond. En natuurlijk steunt u hiermee de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijkt u dan naar een sfeerimpressie van het gala van 2016. 

Reserveren?

Wilt u erbij zijn tijdens het Feyenoord Galadiner 2017? Dan kunt u gemakkelijk door hier te klikken een tafel reserveren. Aan een tafel kunnen 12 gasten plaatsnemen. Aan u de keuze of u een Feyenoord-speler met zijn partner aan uw tafel wenst of niet. Een tafel kost € 4.900 exclusief btw. 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.